Intuïtie
16 januari

Iedereen, Gelukkig Nieuwjaar.

Ik woon in Canada ongeveer negen jaar en nu wordt weer herhaald in de hoop met uitzondering van de periode naar Canada te komen voor de eerste keer in 2001 en keerde terug naar Japan in het midden en de relatie visum. Zodat vanaf het tijdstip van het volwassen (? Ongeveer 20 jaar) is meer Canada al meer helemaal.

Terwijl dat was leuk om te werken op een zinvolle manier, was ik werkzaam bij het bedrijf van software ontwikkeling en IT-venture daar, 12 jaar geleden, zijn uitgeput. Meer dan 100 overuren per maand, meer dan genoeg om mijn beste werk te doen krijgt, als hij probeert hard, zijn niet zozeer sociale aspect is ook niet goed, zelfs menselijke relaties ... Kizukeru. Ik was van de gedachte van het werk is niet moeilijk te ontspannen, of snowboarden of om af en toe te reizen, het drinken van Tsu overdag, dat ik wou dat ik kon leven van mijn tempo is ontspannen, zodat het kwam in een land genaamd Canada.

Als ik denk aan de situatie van de meer dan 10 jaar nu, heb ik gemerkt dat ze zelf hun eigen leven keek alleen dat.

Het werk van de IT-adviesbureau dat heeft gewerkt de afgelopen twee jaar zijn er veel grote projecten tegenstander klanten van grote bedrijven in Noord-Amerika, en op hetzelfde moment, interessant werk, en dan het overwerk slechts ongeveer 10 uur in de afgelopen twee jaar is er een zeer de moeite waard Ik denk dat het mogelijk is om een ​​hoge schadevergoeding te verkrijgen op zijn eigen manier vrij vaak terug te komen voor de geplande liever niet vouwen, neem vakantie is relatief vrij, en ik denk dat het werk ideaal gewoon jezelf te zijn van 10 jaar geleden.

Ik denk dat er niets meer te doen, maar ik doe ook mijn collega's, en heb een leven de tijd om te zorgen voor zijn familie en zijn, erg zinvol en vervullend. Ik denk dat deze plaats heeft al Canada en genoegen nemen met een zogenaamde waarden. Ik denk dat ik heb de laatste 10 jaar in Canada en I love it en.

Echter, is het uitgegroeid tot een beetje onbevredigend komen hier.

Ik denk dat als je hier nu in de handen, die was 10 jaar geleden vroeg, zeker het is iets heel prachtig.

Echter op een bepaald moment,

"Je hoeft niet te vragen wat anders was 10 jaar geleden, en wat je nu vraagt."

Ik ben gekomen om dat te denken.

Bovendien, omdat noch ik hebben het College van Canada is niet geboren in Canada, maar ik kan niet helemaal op het standpunt dat het beheer van grote projecten. Het bedrijf of de klant kan niet eens herkennen me me aanbevolen. Ik denk dat als je ervaring hebt in ieder geval, is het mogelijk om het verkrijgen van de mogelijkheid ervaring op dat ik niet erg moeilijk te krijgen.

Ga naar een universiteit in Canada · · ·. Ik probeer een Degree in IT Management te nemen en te leren. Ik zat te denken een beetje zoiets.

In dergelijke timing, kreeg ik een aanbieding van de positie van manager van de IT-afdeling van bepaalde Japanse bedrijven in Zuidoost-Azië hebben de rand, echter.

Aan "intuïtie" in sommige aspecten in mijn leven voorbij het ​​laatste artikel schreef ik in, het werkte hier ook. Ik dacht dat het was! "Ik wil dit werk te doen."

In het Japans en het Engels, de officiële taal van deze corporate huis had nagedacht de afgelopen jaren is dat het geval u niet goed in de meeste Japanse kunnen gebruik maken van hun oorspronkelijke volgorde was de enige Engels, ik wil het hebben eigenlijk vreselijk . Wordt ingeschakeld om de twee woorden in deze baan, echter.

En laatste is het verhaal van "Connecting dots" van Steve Jobs werd gezegd, denk ik dat of het niet dat het punt werd elke keer dat ik geweest volg alle afleidingen.

Dus, ik ging naar een nieuwe baan in Bangkok starten in februari. Uiteindelijk keert terug naar IT-management ervaring in Canada, Canada ... afscheid voor een tijdje.

Ik denk dat er moet nog veel werk te doen wat de verkoop van de auto en het appartement, fiscale behandeling van uw bedrijf, zoals fiscale behandeling van de eigen ontruimen, en je wilt gewoon gaan snowboarden gemaakt kan nooit daar in een halve maand over, ik ga glijden Nodig ons wanneer!


↑ Hartelijk dank voor uw medewerking te klikken (Like) knop Klinkt goed!

Diaspora in het buitenland wonen blog naar het dorp Japan blog
Ik heb deelgenomen aan de blog ranking. U kunt ons helpen ↑ druk op de knop een keer per dag!