Lie "maar beter hervatten op een pagina of twee" dat
27 mei

Maar ik ernstige hooikoorts in Japan had, ik dacht dat was een goede plek kwam oorspronkelijk naar Canada, de symptomen van hooikoorts is geheel verdwenen, werd ik volledig bevrijd van hun lijden.

Maar 4-5 gevoel begint te jeuken van de neus verschijnen, veel van vorig jaar dat hij in staat zal zijn om het te duidelijk te herkennen als de symptomen van hooikoorts, dit jaar is niet genoeg toen ik in Japan wordt het voorjaar van jaren geleden We hebben ook significante symptomen.

Het eerste wat ik te willen, zonder onbeschrijflijk verschillende soorten pollen, dat het komt met het begin ofwel geleidelijk aan opgebouwd in het blijkbaar. Tegen de tijd dat volgend jaar Wat zal er zo veel als toen ik in Japan · · ·.

Als u weet dat een goede anti-pollen van iemand hier, dan hoor ik het.


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!