Traveler's blog is dwalen in de wereld nam een verlof High School leugen "had een betere pasvorm te hervatten op een pagina of twee" dat
05 mei

Was bij te werken een hele tijd lang wordt. Had bezig geweest om verschillende redenen.

Voor, maar het werken in US've geweest schriftelijk en is een van mijn carrière, hebben we besloten dat we kunnen deelnemen aan dit project, de kans om een ​​aanwijzing te zijn.

Ik zo'n klein project in de stad, genaamd Olympia hoofdstad Washington, standpunt dat de vaardigheden die ik hier gevonden, om hier deel te nemen aan het project vanaf het begin van april en aan de andere consultants werken aan het project voort te zetten tot nu toe overeenkomt met Ik zal zijn.

Maar zeggen dat dit project is een vorm van de Amerikaanse Wakubiza beneden is niet omdat het een korte-termijn project dat vier maanden, en om in een afgelegen werken (thuis of op kantoor) in Vancouver. Kan zeggen is dat u een verbinding met een lid van het team en project manager van de VS de resultaten in dit project hebben, zou een mogelijke overname Wakubiza als je in lange-termijn project deel te nemen aan een andere Amerikaanse, had de lange termijn mee tot nu toe, maar Ik besloot om het 'project te verlaten. Ik was zeer hoog risico op waardoor hij vier maanden na drie jaar de resterende periode was ik ook graag werken aan een project tot nu toe, dit is een eiland om het risico te nemen en besloten om voor te bereiden op het doel was.

Op een dag ongeveer drie weken na de start van de werkzaamheden aan nieuwe projecten, teamvergaderingen plotseling kwam in de middag (het nakomen van onze consultants werken samen met een extern kantoor is aangesloten op de vergadering met behulp van de online software is uitgegroeid tot een mechanisme om Te nemen). Ik nam deel aan het project was de manier waarop het tijd werd om te kunnen werken, zoals u begrijpt het hele verhaal vierkant in het project.

Vertel wat er gezegd werd op het doel van de vergadering zeggen, en werd geannuleerd naar goeddunken van de klant project. Werk is niet weg vanaf de datum van de eerstvolgende vergadering van de toevoeging van slechts 5 minuten online. Moet u een nieuwe klant en het project tot leven, maar ook niet in verlegenheid brengen het basissalaris, met uitzondering van de vergoeding, zodat de resultaten naar buiten komen natuurlijk.

Dit resultaat zal niet de beslissing nemen om het risico te dragen was zeer teleurstellend afgewacht. Maar ik moest doen, ik denk dat iedere spijt niet kan worden geholpen, want oordeel was voor de doelgroep om te zeggen om dat risico te zeggen en bereid zijn om iets te verliezen, omdat het niet goed gaat te allen tijde.

Dus heb ik geïnterviewd of toe te passen of te actualiseren van de CV voor het huis na een lange tijd, dus als er een goede positie om een ​​database van in-house project te zoeken. Evaluatie van valt deze keer want het was een annulering van een plotseling in het gemak van de klant, over een weinig zou moeten zijn OK voor iets annuleringskosten in rekening brengt contract uit is gegaan bij het bedrijf, waarschijnlijk te lang gaat een periode niet actief is waar het wordt het onderwerp van ontslagen, evenals het werk heb ik ervoor gekozen niet te pijnlijk en het is deze staat.

Het spijt me te horen over een week heb ik een gelukkige tijd dat je niet gelukkig, het werk van de resultaten naar buiten komen wat dan ook, dat betekent dat je wilt om terug te komen van de PM van het project had de leiding tot dan toe. De rug aan rug meteen aan het werk om het oorspronkelijke project van deze week. W is de straf erg was want het was een beetje aanmoediging van het team direct na de oorspronkelijke leden en Ganbareyo naar het doel, was dat verwelkomde ons terug.


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie naar Japan Burogu Burogu dorp in het buitenland wonen
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!