IT-consultant in het werk van de Canadese deelname aan het project van de VS ·
03 oktober

Traveler's blog is zwerven door de wereld middelbare school nam een verlof werd gelezen.

(Het was slecht, maar ik probeer mijn best, in plaats van niet deed helemaal niet), op te geven college, de middelbare school genaamd Shingakuko maar ik ben rond aan het tweede jaar van de middelbare school is verlichting een gebrek aan geschiktheid voor een studie aan een inspectie onderworpen van hun eigen was uitgegeven zonder zelfs maar te doen op school, want het was door middel van spelen, arcade of bytes Wat sabot klasse, net als het naar bed gaan om naar aanwezigheid voor de school naar afgestudeerde, de tijd en de betekenis niet erg Er is tijd.

En ik waarschijnlijk zou er zijn, niet om als het geen rekening college, de middelbare school het leven een beetje meer betekenis, dacht ik maar het lezen van deze blog te bezitten. (Natuurlijk, nu de betekenis van ervoor te zorgen dat zijn leven zelfs in de schijnbaar hopeloze op het moment, maar het had moeten zijn is er)

Een deel zullen we citeren zijn woorden uit zijn blog.

"Ik,. Ongerust ga naar Ghana of Nigeria of ga naar de demo. Ik denk dat op deze leeftijd en de jaren en dit keer baan of zorgen te maken over de vraag of het college"

. "Ik denk niet dat ik denk niet dat ik werd besloten het spoor. Ik de juiste manier van leven"

. "Ik heb niet gemerkt en niet vermeld op een reis. Geloof is belangrijk om te begrijpen gegeven aandeel. Let erop dat Yu is minder dan hij alleen maar wil"

"Kans dat er een afscheidsbijeenkomst, want er is ook een nieuwe te ontmoeten ontmoeten en"

"Ik praat meer, ik ben ook maar een mens ik vrij te leven! Mij! Alleen nu leven. Kan geen problemen, noch pijn weg te nemen!"

Mensen hebben de wereld afgereisd, maar er zijn veel, moet de kit niet alleen zien dat hij een 17-jarige. We kijken uit naar de actualisering van de blog in de toekomst.


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) knop Vraagprijs!

In antwoord op opmerkingen was van Facebook!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!