TOP5 voortzetting van Japans eten in Vancouver gevaarlijke ontmoetingen van de IT-consultants die werkzaam zijn in Canada
03 februari

Opbrengsten verhaal snel w, tussen de laatste paar dagen, wat er ook zal het verhaal van Aurora met vrienden bij het drinken op een feestje of zo, zei ik met een lichte lijm Wat is eigenlijk "go" nu om van het weekend echt.

Spreken en Aurora (Aurora / Northern Lights), voordat zoiets zoals ik schreef, en was een van de doelstellingen van een lange tijd. Opgemerkt dient te worden, en het is niet 10 jaar later nog steeds naar vroeg om te komen naar Canada ·. (Grand Canyon ging al twee keer. Rest · piramide. Van Egypte, overigens)

De frequentie van verschijnen van het poollicht is nauw verwant aan zonnevlekken, lijkt er een cyclus in dit jaar, dus hij is blijkbaar bestaat in zijn hoogtijdagen. (En dat is natuurlijk ook brandstof toeslag) of hoge ticket is hoog ten dele ·. (Je moet zeggen dat het niet de data te kiezen om de rest van alle leden goedkope gaan passen) om een ​​binnenlandse vlucht van slechts drie uur, en normaal gesproken Geclassificeerd $ 1.000.

Over het algemeen, dit is deel te nemen aan wat een aurora rondleiding plus het omdat ze gebruik maken van Geclassificeerd als 800 dollar inclusief BTW Als het gaat om te verblijven (licht in misschien wel om te zeggen dat) Hotel fatsoenlijk, een totaal van wat in Yellowknife is dit $ Eerst dacht ik en ik denk dat het moeilijk wordt tot 1800 het budget. 1.800 dollar hoger is in de korte rit van 3 nachten · ik bedoel.

Toch vonden we dat u de kosten veel drijven als u deelneemt aan de waardering in de lokale Aurora het nemen van de verschillende hotels heb ik gecontroleerd mezelf. En omdat duidelijk hoger, en op suites met oven gasfornuis en (kachel) (ik of ik wil een beetje eten als sommige of vlees van kariboes demo) zonder moet iets lekkers te eten in het land van het hoge noorden is dit ook als je uit eten gaat Ik besloot te blijven.

Daarnaast was ik in staat om de kosten te drijven, wordt on-site kosten verder verlaagd tot ongeveer $ 400 als de aurora's op hun eigen huur een auto. Rond het meer, zoals bevroren of zelfs het huren van een auto gedurende de dag als je, is zo verschillende en toerisme kan zijn. Echter, de aandrijving van de poolnacht, omdat niemand hun leven verloren in geld problemen, moet u voor te bereiden op voorhand een heleboel dingen onderzoek.

U heeft beschreven een uitsplitsing van de kosten van deze (alle taksen inbegrepen). Ik hoop te kunnen verwijzen voor het geval er was een man ga ik naar de aurora te zien in hetzelfde als je zin hebt.

Op de site van de 990 dollar ※ West Jet Hotel Reserveringen: Directe vluchten, omdat de kamer met een ※ volledige keuken ($ 168 per dag) 3 $ 168 x in self-catering basis autoverhuur datum: 3 € 74 x ($ 74 per 1) ※ benzine autoverzekering gebruik van een credit card voor incidentele: dat er slechts een nacht ($ 126) ※ zal een dagtocht te nemen aan de Aurora viewing tour ※ schatting zien van de extra gas ($ 30 per persoon) $ 90 is waarschijnlijk hoog U leent alleen wanneer de waardering ($ 47) ※ Warme kleding Aurora huurdag was om

1.435 dollar in totaal

Waarom Choi eindigde op ongeveer $ 1.000 totale vliegtijd moet zo hoog · te zijn. Maar ik toch niet veel gaat moeten gaan wanneer ik wilde gaan, het lijkt banner jaar dit jaar, ik ben op zoek naar uit.


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie naar Japan Burogu Burogu dorp in het buitenland wonen
Nemen deel aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!