Besloten om naar het noorderlicht te zien in Yellowknife blog van reizigers zijn zwerven door de wereld middelbare school nam een verlof
03 juli

Een dergelijke bezetting van rond wat, Wat ik niet echt begrijpen IT-consultants vaak? En je wordt gevraagd.

Bedrijf werkt nu is het ding dat de zogenaamde IT-adviesbureau, werknemers hebben dezelfde functie Consultant dat iedereen behalve management en medewerkers, zoals Binnenlandse Zaken en Communicatie. In die zin is er bijna geen hiërarchische relatie, (zij die geroepen zijn Principal bestaat in de positie van senior consultant bij wijze van uitzondering) is de sociale kant van de relatie.

Iedere consultant die beschikt over een klant vertegenwoordiger, zal het werk worden gedaan op een per-project basis voor haar klanten. Sommige consultants om deel te nemen aan meerdere projecten, sommige mensen hebben om deel te nemen in slechts een. Twee keer per maand, en rapporten van de inhoud van zijn of doorgebracht in elk project hoe laat en hoeveel op een per-project basis. Dit leidt tot evaluatie van hun eigen bezoldiging.

Er zijn verschillende pay-systeem, kunt u uw eigen. Feit is het prima, het jaarsalaris systeem vol kort beloning is evenredig met het volledige het aantal uren: Billing:, commissie vol (per uur (Salaris volledige bedrag salaris uniform, zelfs op tijdstip 0 vordering, ongeacht, maar proberen om aan de opdrachtgever te eisen voor het uur) $ 0) bepaalde hoeveelheid base + opdracht (Base Plus als tijd 0: factuur enzovoort en I) te selecteren.

En minder tijd in rekening te brengen aan de opdrachtgever de leiding van hun eigen situatie van het project, is geselecteerd door de salarisstructuur en je zal de vorm hebben die hen vragen om meeliften op het bedrijf. Ik ben in een dergelijke staat in februari van vorig jaar, was niet in staat om een ​​maand de tijd op te eisen. Salaris was op het moment dat ik het volledige bedrag, omdat de inmiddels door u gekozen het jaarsalaris systeem, uiteraard zullen worden onderworpen aan ontslagen indien deze staat voor lange periodes. In feite hebben ontslagen zijn vaak gemaakt. Op dat punt de wereld is hard.

Want het is een systeem als dit, jongens er goed aan doen om de samenhang, dat opblazen van het aantal gefactureerde uren zeer wordt betaald passen, zij-helaas zeggen dat zelfs een krediet voor de klant te krijgen, omdat het kan goed zuigen aan de klant en alleen jongens dergelijke deals Er is ook een.

In de standaard werktijd van 37,5 uur per week, gebonden aan de strikte werkuren per dag als het niet duidelijk is. De volgende dag is ook in orde te eindigen in vijf uur bij het werken 10 uur per dag. Met betrekking tot overwerk, de mensen hebben de volledige commissie gekozen, maar sommige mensen beweren dat het aantal gewerkte uren luid te verhogen, overwerk niet menselijk is, dus Canada is bijna hier weer. Ik bijna niet, als je er je nodig hebt om later weegschaal uit. Het is misschien beter in staat om zelf te bedienen is tot op zekere hoogte de hoeveelheid werk door de selectie van het project.

De volgende datum voor een van mijn werk, ik probeer te schrijven wat zou het eigenlijke werk te doen.


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) knop Vraagprijs!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!


Laat een reactie achter