Japanse TOP5 gevaarlijke ontmoeting in Vancouver besloot om naar de aurora in Yellowknife kijken
14 februari

Diverse sashimi: # 3

Story is toen ik naar Japaresu werd eerder woonde in de naam Marpole gebied. Zeer goedkoop, dus bestelde ik iets met de naam sashimi schotel Apataiza. Sashimi is wat lijkt te zijn verricht na een tijdje. Blijkbaar een grote knippen van de zes in Canada. Binchoumaguro, koning zalm, yellowtail, staart, en yellowtail sashimi Wat is niet zo mooi gevoel.

Van de overige drie, dan is dit van voorbijgaande aard, maar niet makreel sashimi · · · · · · Het is Shimesaba. Daarna octopus · · ·. · · ·. · Ik heb gekookt dit is duidelijk · · ·. De laatste en garnalen! Ik hou van de zoete garnalen. · · ·. · · ·. · En er gekookt en in tweeën gesneden, maar dit ook. · Dit, gekookte garnalen sushi ik bedoel Jean · · ·.

Zeg sashimi w beeld dat ik zou noemde het een versie van sushi niet over een baai.

Gebakken: Vogels # 2

Dit is een vrij recente gebeurtenis. Matrix is ​​echt, als je op te geven op zoek naar een andere winkel, dit is zeer dicht bij het Japanse management kan ik ging naar een winkel in de Kingsway, goedkope all-you-can-eat sushi beroemd? Ik probeerde het invoeren naamgeving (denk dat ik vergat de naam), want er was Japaresu van. (In feite was iedereen Koreaans)

Ik bestelde een gebakken vogel is mijn favoriet en wat koken. Na een tijdje is Takoyaki komen voor een of andere reden. Als ik zeg dat ik niet dit te vragen, zeg ik "Je Chicken Karaage besteld, toch?" En. · · · W Ik dacht dat ik Chima ~ tsu doen het weer, Oh.

Takoyaki is uiteraard niet te kijken. Ronde, zijn ook te lijden van gedroogde bonito de bron en neemt een Mayo ·. En zou er niet aan denken kip, maar ik ging Innovation Park Well. · Nou, niet schilferig heerlijk. Ik voel me als een gestold en vervolgens verspreid de borst vlees van vogels zoals kipnuggets. (In Canada borstvlees is veel hoger dan het been van de weg) · · · wil je dat er niets onnodig in een dergelijk ·. Je moest wat die vogel uit dit voedsel gebraden wat ik · af.

# 1 werd zo lang de volgende keer! Deze man was echt intens!


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!


"Voortzetting van de Japanse TOP5 gevaarlijke ontmoeting in Vancouver" 2 Responses to

  1. Zegt dat je een gekochtー.:

    ~ ‥ grote schok toen ik gebakken kip, koken en zo moeilijk Wat alleen maar om niet te denken, is afgegeven. Wat ziet er gegrilde octopus, vers (lacht)! !

  2. Shin Says 2.:

    Het is iets wat ik niet helemaal los komen, Wat · gebakken. Zeker was een noviteit!