Koffie om wakker te worden Riche ogen goed? Drink bier in de wereld lopen # 1: Alexander Keith's India Pale Ale (Canada)
15 juni

(Japanse vrouwen) werd geschreven in de blog wereld die de kosten van de reis rond de wereld die is onlangs bereikt.

Slaapzaal accommodatie, ontspannen in het hotel in principe goedkoper soms in het hostel, eten een keer in een restaurant om iets fatsoenlijks te eten op een dag, in de buurt van transportkosten in het bereik van lange afstand verkeer (met inbegrip van afzonderlijke het totale bedrag is afhankelijk van de actuele positie van het volgende).

De gemiddelde kosten van de dag-trip van Europa: de gemiddelde dagelijkse kosten van reis en Azië ongeveer 8.000 yen: 2.500 yen

Natuurlijk, het verschil tussen de hoog-laag prijzen van dezelfde in Azië als in Europa, maar het zal groot zijn, want de gemiddelde persoon was eigenlijk berekend door de later, kan ik gebruiken als een gids tot op zekere hoogte. Het werd geschreven en is backpackers, voelde ik me als niet al te roekeloos armoede reizen.

Dus, probeer te achterhalen van de kosten van een jaar over de hele wereld op basis van dit bedrag. Deze persoon is Zuid-Afrika is als het was gaan niet, dat hoger is dan de Azië-Zuid-Amerika, Afrika en dus niet lijken te zijn, en probeer dan in dezelfde hoeveelheid en Azië berekenen in overeenstemming met Zuid-Amerika, Afrika, Noord-Amerika leeft in je eigen nu Omdat ik weet, zal ik proberen dat in de berekening kan zijn meer dan voldoende (ongeveer 6.000 yen) $ 50.

(Dag, maand, 2 maanden ¥ 6.000) en Noord-Amerika: 2.500 X: (ma-vier maanden 2.500 yen per dag) Azië 8.000 X 60 = 48: 10.000 Europa 6.000 x 60 = 36 miljoen (maan-twee maanden 8.000 yen per dag) 5000 X 60 = 30: 10.000 (5.000 yen per dag, maand, twee maanden) en Oceanië 2.500 x 60 = 15: 10.000 (2500 yen per dag, maand, 2 maanden) Zuid-Amerika, Afrika en 120 = 300.000

Dat kost 1,59 miljoen yen werd apart bereid, zoals de kosten en uitgaven in deze lange afstand migratie.

Als de kosten van het verplaatsen zonder het gebruik van retourticket wereldwijd met de grond zoveel mogelijk lijkt om 40-50 miljoen. 50.000 overzeese reisverzekering wordt momenteel onderzocht op de kosten van voorbereiding, zodat bij Best Buy over een rugzak of andere kleine dingen, je hebt toch gezien, en 100000.

Als dit alles plus, zal zijn 45 + 5 + 10 + 159 yen = 219 miljoen.

"Eerder artikel toegepast op kosten over de hele wereld en zou blijven schrijven op 150 tot 2 miljoen ", maar ik heb een beetje zo te houden op hun voorhoofd of · moeilijkheid. Ik heb nog niet zijn gezet in een berekening, het bedrag dat zij zou niet te versmaden, zelfs als je alcohol kosten.

Verdien netto-inkomen als de notulen zou worden overschreden, zoals blog, ik zal mijn best doen elke dag (lacht).


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!