Bad Beat ... gevolg van de eerste vissen in Canada is ...
06 maart

Als je, was je niet te doen het kamp nu? Wat je dacht. Ja, moet ik naar het kamp in de buurt van Maple Ridge en iedereen inmiddels. Ik heb geprobeerd een bepaalde tijd blog publiceren functie. Wat ging er goed?

(Tekst hier)

Nou, verkoopcijfers van de laatste maand: 12,21 dollar met de verkoop van wat de hel dan wel?

Het antwoord is reclame-inkomsten van de blog.

De wirwar van menu artikelen en blogs, er is reclame voor 'amazon.co.jp "of" Ads door Google ". Wanneer u klikt op mensen die geïnteresseerd zijn om te bloggen advertenties van Google, het aantal van de vergoeding van 10 cent tot een paar cent aan mij zal gaan bijvoorbeeld te zien. Als amazon.co.jp, indien de producten daadwerkelijk zijn Kaware geklikt van hier, tot 3% van het verkoopbedrag in te voeren als een beloning voor mij.

Dit mechanisme is wat wordt genoemd "Partner (affiliate)" en, in de netto-winkel is gebruikt in een hoop stroom. Ik doe in het bedrijf met Japanse partners heeft een systeem ontwikkeld van affiliate verkoop de weg. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van dingen op het net en de netto-eigenaar van de winkel, neem dan contact met ons op. ( website van het bedrijf )

Is het niet te doen je kunt zien in feite, dat de reclame-inkomsten is moeilijk te verkrijgen zijn dan je denkt. Vooral als amazon.co.jp, als je niet krijgen en verkopen geen werkelijke product is moeilijk. (12,21 dollar vorige maand ter compensatie van Google, van de manier waarop Amazon is $ 0)

April begonnen met een blog, want het was slechts 1,83 dollar, zal worden verhoogd in een keer. Maar, om de fondsen van de reis te helpen ik wil een beetje meer.

Het doel is $ 100 per maand voorafgaand aan de aan de wereld rond!


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!


2 Reacties op "de verkoop van vorige maand: 12,21 dollar (¥ ≒ 1480)"

  1. . Een Daniel Says:

    Camping weer hè? Nice!! Ik wou dat ik kan meedoen jullie de volgende keer rond. Veel plezier!

  2. . Twee Shin Says:

    Ja, we hebben veel lol gehad! Vertel me wanneer kom je naar Vancouver de volgende keer, dan kunnen we stellen een plan weer!