Mexicaanse griep? Ik opende een rekening bij de (beleggingsfonds) Beleggingsfonds voor de eerste keer in Canada
05 april

Is het niet foto die ik nam allerlei kersen te gaan naar Japan, wees niet lui om het te kopiëren naar uw pc. Is niet alleen aansluitkabel om te kopiëren, voor mij dit ook niet lastig.

Als u Bluetooth, is het eenvoudig om bestanden van de computer te manipuleren eigenlijk alleen maar zet de voeding. Mendokusa oplopend tot ya zoals ik, of zal een digitale camera met een functie Bluetooth nodig hebben. Is een digitale camera kocht ik voor $ 20.000 per jaar en een half geleden, heb ik verpest het LCD-scherm wordt blootgesteld aan water in het kamp, ​​het is niet een goede toon of het vermogen niet in te voeren voordat deze, zou ik zelfs zeggen dat het Kaikae.

Maar wat ik wil, ik wil er een SD-kaart als deze.

SD-kaart "Eye-Fi Card" draadloze LAN-compatibele digitale camera te worden

Het heeft een draadloze LAN-functie in de SD-kaart, kunt u aan een draadloos LAN-functie nu ook een digitale camera zonder dat u een nieuwe digitale camera te kopen. Grote. Soortgelijke producten van SanDisk of anderen, zoals het aan het doen wat ze willen.

Ik probeerde op zoek direct online, kon Futureshop, Best Buy, niet gevonden worden overal Amazon.ca. Misschien moet ik kopen van Amazon.com kunnen niet worden geholpen door.


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!