Ging naar Japan was slecht in Japan, Canada en de economie probeert?
24 april

Hoewel ik in eerste instantie van plan was om ontslag te nemen uit zijn, maar gelukkig? A NOKIA De werkloosheid uitkering is geen twijfel dat het de situatie werd zo uiteindelijk ontslagen, niet eindigen onderzoek is meer dan twee maanden na het indienen van een aanvraag, niet betaald geen geld, natuurlijk, was eigenlijk een beetje ongerust.

Na het controleren van de rekening van de Service Canada een lange tijd gisteren, toen beneden het geld in de ATM, het was gegroeid vrij een of andere manier in evenwicht te brengen mijn account mag niet inkomen omdat er geen contant geld in Canadese dollar is net terug uit Japan , was werkloosheidsuitkeringen betaald! En zeven weken samen!

Ik kan niet geholpen worden helemaal bereid om alleen werkloosheidsuitkeringen zeggen als kosten van levensonderhoud is zo (niet meestal blijft bij het betalen van nut en autoleningen en huur) tekort, en sinds gingen samen in principe, is dat we onze uitkering goed heb hoe dan ook opgelucht.

En toen ik de uitkeringsperiode zag tot ongeveer zelf uitrekenen Ik was 21 weken tot en met 22 krijgen 28 weken een of andere reden ik wil. Omdat de voordelen worden geacht te zijn gestart vanuit de (week 9) week, zal het opnemen van de eerste week van september 37e zal in de week van 22 februari zijn. Is aangenaam verrast.


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!