Werden getroffen jackpot! ! ! Cherry blossoms bloeien in Vancouver eindelijk
04 februari

Het is ook de Major League Baseball is het openen van dit jaar.

Ik ging naar de openingswedstrijd te zien vorig jaar, omdat het werd geopend in Seattle, de Mariners dit jaar is de opening van huis.

Dit seizoen komt naar Seattle twee keer in juni en juli de Baltimore Orioles dat er Uehara, ik wou dat ik keek naar het spel om de Uehara pitchen dan een of andere manier sloegen pitcher in dit stadium omdat het moeilijk is verwachten Je besloot te wachten en te zien tot aan het einde.

Matsuzaka in 2007, maar ik was in staat om te zien met het ticket van de dag gooide goed, maar deze keer zal ik doen. Check it out hier omdat komen zelfs naar Seattle in mei dat er ook Matsuzaka Boston Red Sox.

Hoe dan ook, houd ik een New York Yankees tickets voor de wedstrijd het bekijken waard vele malen in de complete set sterspelers. Ik voor het eerst de Yankees wedstrijd zag in september vorig jaar, was tevens het geval was dit jaar groot, omdat Yappari.

Seattle dit jaar niet zal doen? Open team tegen alle fielder is goede staat. Ik kan niet los worden gezien van de ogen Ken Griffy Jr en kwam terug naar oude club. Het is ... in ruil voor kruiken. Oorspronkelijk pitching personeel is niet goed, zelfs misselijk. Nou, we hopen dat het begint steeds beter hoort wanneer u het reguliere seizoen spel, omdat geopend · · ·.


Hartelijk dank voor uw medewerking ↑ klik van uw (Like) I Like It Ik hou er niet van op de knop!

Emigratie dorp in het buitenland wonen op blog Japan Blog
Heeft deelgenomen aan de blog ranking. Gelieve samen te werken ↑ klik op de knop een keer per dag!